Hanedan Sağlık ve Medikal

Kalite Politikamız

Kalite Politikamız

Cerrahi operasyonlarda kullanılmak üzere tasarlanan tüm ürünlerimiz, ilgili Tıbbi Cihaz Mevzuatına uygun olarak (MDR EU 2017/745) üretilir ve kendi tesisimizde steril edilir. Uluslararası kalite uygunluklarımızı belgeleyen ISO sertifikalarımız ve test raporlarımız sayesinde tüm paydaşlarımıza ürünlerimizin güvenilirliğini şeffaf bir şekilde sunabilmekteyiz. Sadece müşteri odaklı değil, çalışan ve tedarikçi memnuniyetini de göz önüne alarak, insani değerlere uygun, adil, güvenilir ve çözüm odaklı çalışma koşulları yaratmaktayız. Tüm çalışma sahamızda periyodik olarak ekipman/makine bakımlarımız, çalışan bilgilendirme eğitimlerimiz, iş sağlığı ve güvenlik eğitimlerimiz ve tatbikatlarımız, kalite kontrol denetimlerimiz ve verimlilik arttırma çalışmalarımız yapılmaktadır.

Yüksek Kalite Standartları ile Üretim

Her aşamada titizlikle uygulanan kalite standartları sayesinde, ürünlerimiz üstün performans ve güvenilirlik sunar.

İleri Teknoloji ve Hızlı Çözüm Kabiliyeti

Gelişmiş makineler ve yüksek kapasiteli üretim hatlarımızla, farklı müşteri taleplerine hızlı ve etkili çözümler sağlıyoruz.

Çevre Dostu ve Sürdürülebilir Üretim

Sürdürülebilir kaynak kullanımı ve çevre dostu yöntemlerimizle doğaya saygılı, uzun ömürlü ürünler üretiyoruz.

Sıkı Kalite Kontrol ile Güvenilir Çözümler

Her üretim adımında uyguladığımız sıkı kalite kontrol süreçleri ile müşteri beklentilerini aşan sağlık çözümleri sunmayı hedefliyoruz.