Ürünlerimiz

Materyal Cetveli

SMMS – SMS

Su itici dört katmandan oluşan bu materyal steril önlük üretiminde kullanılmakta olup, içindeki meltblown sayesinde terletme yapmaz ve sıvı geçmişine izin vermeyerek kullanıcıya yüksek konfor sağlar.

YÜKSEK EMİCİ MATERYAL

Cerrahi operasyon alanlarında oluşan aşırı sıvıları hızlı bir şekilde içine hapsetme özelliği olan bu materyal, sıvının çok yoğun olduğu vakalarda kullanım kolaylığı sağlar.

VİSKOZ + PE FİLM (DL2)

Her türlü cerrahi operasyon kullanımına uygun üst katı 100% viskoz emici medikal nonwoven, alt katı sıvı geçmişine izin vermeyen bakteri bariyerli PE film malzemeden oluşan materyaldir.

VİSKOZ + PE FİLM + NONWOVEN (DL3)

Her türlü cerrahi operasyon kullanımına uygun üst katı 100% viskoz emici medikal nonwoven, alt katı sıvı geçmişine izin vermeyen bakteri bariyerli PE film malzemeden oluşan materyaldir.

EMİCİ NONWOVEN + PE FİLM (LSP2)

İki katlı olan bu malzeme, üst katı emici madikal nonwoven, alt katı ise sıvı geçişine izin vermeyen ve yumuşak dokusu sayesinde, cerrahi operasyonlarda kullanıma uygundur.

NONWOVEN + PE FİLM + NONWOWEN (LPS3)

Uzun süreli cerrahi operasyon kullanımına uygun üst katı 100% emici medikal non woven orta katı sıvı geçişine izin vermeyen bakteri bariyerli PE film ve alt katı ise sıvı geçişine izin vermeyen ve yumuşak dokusu sayesinde , cerrahi operasyonlarda kullanıma uygundur.

HAVLU

Yüksek emiciliği ve hava bırakmayan yapısı sayesinde kullanıcıya konfor sağlar. Ameliyata giren doktorların ellerini dirseklerine kadar kurulamalarını sağlar. Ayrıca temizlik havlusu ve alet altlığı olarak da kullanılmaktadır.

SPUNBOND

Sıvı direnci olmayan bu materyal, Non-Steril önlükler, sedye örtüsü ve nevresim takımları gibi ürünlerin üretiminde kullanılır.

SMMS

Cerrahi operasyonlarda kullanılan bu malzeme kullanıcıya rahatlık sağlayacak şekilde tasarlandığı için kolay ve pratik kullanım imkanı sunar.

MEDİKAL BANT

Cerrahi operasyonlarda kullanılan cerrahi örtüleri operasyon bölgesine veya belirlenmiş bölgeye sabitlemek amacı ile kullanılan bantlar, anti-alerjik yapıya sahiptir.

"Geçmişten gelen ve geleceğe yön veren tecrübe"